IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
Meny

Skap et levende bibliotek

Skap et levende bibliotek

Se forslag til produkter som kan bidra til stor aktivitet og oppmerksomhet på ditt bibliotek. 

Scroll nedover for produkter til Makerspace, spill og aktiviteter, lydanlegg og presentasjonsskjermer, utstillinger og nyttige Give-aways!

Har du selv gode ideer til møbler, materiell og spill å dele med oss og andre biblioteker, send oss en e-post til kundeservice@bseurobib.no 

 

Våre produkter til:

Spre glede, samhold og kreativitet på bibliotekets nasjonaldag! Klikk på bildet for oversikt over våre Makerspace produkter eller klikk her for mer informasjon om Makerspace.

 

Våre produkter til:

Lag litt ekstra aktivitet på biblioteket med for eksempel en spilldag eller aktivitetskveld. Dette er noe alle aldre synes er morsomt. Vi tilbyr ulike sjakkspill, fotballspill, matter for yoga/babytreff, airhockey, klassiske brettspill og mye annet som trekker lånerne inn. Klikk på bildet for oversikt over alle våre spill og aktivitets produkter.

 

Våre produkter til:

Gjøre rede for god akustikk og formidling på nasjonaldagen med lydanlegg, prosjektorløsninger og presentasjonsskjermer. Klikk på bildet for oversikt over våre lyd og bilde produkter. 

 

Våre produkter til:

Presenter mediene på en attraktiv måte og husk å informere om hva som skjer og når! Klikk på bildet for oversikt over vårt brede utvalg.

 

Våre produkter til:

Lånere setter pris på nyttige give-aways som reflekser og flerbruksnett. Klikk på bildet og ta en titt om dere ønsker at lånerne skal få en ekstra oppmerksomhet.