IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
Meny

Skolestart og nasjonal bibliotekdag

Skolestart og Nasjonal Bibliotekdag (1. September)

Skolestart og bibliotekets nasjonaldag er rett rundt hjørnet! I den forbindelse har vi samlet noen produkter som kan bidra til økt aktivitet og oppmerksomhet på biblioteket. Scroll nedover for produkter til Makerspace, spill og aktiviteter, lydanlegg og presentasjonsskjermer, utstillinger og nyttige Give-aways!

NB! Husk å bestille i tide! Send en e-post til kundeservice@bseurobib.no om leveringstidspunktet er viktig og bør følges opp!

 

Våre produkter til:

Spre glede, samhold og kreativitet på bibliotekets nasjonaldag! Klikk på bildet for oversikt over våre Makerspace produkter eller klikk her for mer informasjon om Makerspace.

 

Våre produkter til:

Lag litt ekstra aktivitet på biblioteket med for eksempel en spilldag eller aktivitetskveld. Dette er noe alle aldre synes er morsomt. Vi tilbyr ulike sjakkspill, fotballspill, matter for yoga/babytreff, airhockey, klassiske brettspill og mye annet som trekker lånerne inn. Klikk på bildet for oversikt over alle våre spill og aktivitets produkter.

 

Våre produkter til:

Gjøre rede for god akustikk og formidling på nasjonaldagen med lydanlegg, prosjektorløsninger og presentasjonsskjermer. Klikk på bildet for oversikt over våre lyd og bilde produkter. 

 

Våre produkter til:

Presenter mediene på en attraktiv måte og husk å informere om hva som skjer og når! Klikk på bildet for oversikt over vårt brede utvalg.

 

Våre produkter til:

Lånere setter pris på nyttige give-aways som reflekser og flerbruksnett. Klikk på bildet og ta en titt om dere ønsker at lånerne skal få en ekstra oppmerksomhet.