IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
Meny

Den Helder School 7 Public Library er kåret til beste bibliotek i Nederland 2017

Vi holder oss fortløpende à jour med den siste utviklingen innen bibliotekinteriør gjennom vårt morselskap Lammhults Biblioteksdesign, 

som jobber med interiørprosjekter verden over. Slik holder vi oss oppdatert og inspirert til å være i forkant av et moderne biblioteks interiørbehov.

Med 28% af de offentlige stemmer og en positiv vurdering fra en professionell jury, ble Den Helder School 7 tildelt prisen "Beste bibliotek i Nederland 2017".

Den Helder School 7 et glimrende eksempel på et innovativt og dynamisk bibliotek. Biblioteket, som også er kjent som det levende byrom, åpnet dørene i 2016

og har 10.000 månedlige besøkende. Lammhults Biblioteksdesign er stolte over å være en del av teamet som har bidratt til å realisere det flotte prosjektet. 

Det nye biblioteket er bygget inn i det eksisterende bygget. Resultatet er en vellykket blanding av autentisitet og en svært moderne atmosfære.

Evelien van Veen av Van Veen Architects BV i Rotterdam, er ansvarlig for design og Marcel van der Veer fra MARS Interiørarkitekter har tegnet.

Se flere bilder

I dette prosjektet følger reoler hånd i hånd med spesialtilpassede møbler. Det endelige resultatet overgår forventningene.

Det nye biblioteket er et sted å være, og et sted å bli lenge. Det har blitt byens nye møteplass.

 

 

 

 

 

Se flere bilder