IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
Meny

Skilting og formidling

Skilting og formidling

Tydelig skilting og tilgjengelig informasjon gir besøkende et positivt førsteinntrykk. Vi tilbyr alt fra gatebukker og vindusrammer til  hylleskilt, gavlskilting, gulvstativer, navneskilt og digitale skilt. I de fleste løsningene kan du lage plakaten eller teksten selv og det er lett å skifte ut informasjonen.

Se utvalgte grupper under eller gå inn i nettbutikken der vi også har flere grupper.

 

Folie til gulv/vegg

Selvklebende folie for gulv eller vegger kan vise vei til krimavdelingen, musikkavdelingen eller f. eks. en lesekrok (der folie med åpne bøker er festet på veggen). Se vårt utvalg her 

 

Blindbøker og etiketter

Vi har mange varianter av våre blindbøker som plasseres innimellom bøkene i bokhyllen. Vi tilbyr smale og brede i plast, akryl eller tre. Se her for blindbøker.

 

Skilt for hylleforkant

Om du er på jakt etter merking på selve hyllefronten, så ta en titt her
 

 

Skilt for gavl, vegg eller vindu

La besøkende se informasjon på vinduer, dører eller reolgavler.
Ta en titt her for å se utvalget

 

Skilt for bord/oppå hylle

Skilt på reoler, bord og skranker kan gi besøkende nyttig informasjons. Se utvalget her

 

Gulvstativer og utebukker

Fang lånernes oppmerksomhet med gatebukker og gulvstativer der det f.eks. kan informeres om arrangementer og annet. Se vårt utvalg her
 

 

Digitale informasjonsskilt

Digitale skilt er designet for å vekke oppmerksomhet og interesse blant forbipasserende brukere. De inneholder egne maler, skreddersydd for biblioteket til bl.a. arrangementer, nyheter og mer. Bibliotekaren kan enkelt legge til innhold, sette aktiveringsdato, koble skjermer med hverandre og lignende fra sin egen pc.

Klikk her for mer informasjon eller kontakt oss for å avtale et møte.