IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
Meny

Innovativt bibliotekdesign

Reoler

BS Eurobib representerer hylleløsninger med Varemerke Lammhults, BCI.

Reolsystemer er et resultat av mange års erfaring og suksess. De fleksible produktkonseptene har blitt utviklet gjennom årene spesialtilpasset bibliotekenes behov, og modulær struktur og stort utvalg av standard komponenter sikrer ideell plassutnyttelse og rasjonell bruk av alle relevante funksjoner. De ulike modeller dekker et bredt spekter av spesielle bibliotekreoler for det enkelte bibliotek.

Bokhyllene er som oftest tilgjengelig i tre varianter - enkeltsidig, dobbeltsidig og for veggmontering. De er tilgjengelige som standard versjoner eller spesielt utstyrt og leveres med et utvalg av hyller og gavler for ulike formål og i ulike materialer. Kombiner hyller og funksjoner og lage ditt individuelle hyllesystem - og i den fargen du ønsker.

LES MER

Bibliotekmøbler

Møbler er opplevelse

Møbler for bibliotek er så mangt. Oppbevaringsmøbler, studieplasser, lyttestoler, leseplasser, søkestasjoner. Og myke sittemøbler, sofaer, lenestoler, saccosekker, puter å velte seg i.

Les mer

Barne-/Ungdomsmøbler

Festlig og fargerikt for de unge

Skap områder der barna kan sitte komfortabelt og lese eller samles for å høre historier. Velg mellom puffer, saccosekker og puter og lage ditt eget hyggelige miljø for gjestene. 

Les mer

Skranker

Balanse mellom arbeidsstasjon og informasjonssted

Sats på høydejusterbar og ergonomiske arbeidsstasjoner. En som forbedrer hverdagen. En god arbeidsplass, hvor man kan stå og sitte og som kan tilpasses de ulike brukere av nettopp en felles arbeidsplass. Bygg din egen løsning fra et rikt utvalg arbeidsmoduler. Vi hjelper deg.

Les mer

Spesialdesign

Vi designer dine helt unike møbler

Vi designer og tilbyr hjelp med å skape en egen identitet på biblioteket. Spesialdesignede løsninger på møbler som skreddersys til rommet og inventar for øvrig.
Vi vil finne gode løsninger og tilpasse til hver enkelt kunde så du får ditt helt spesielle møbel.

Les mer

Interiørarkitekt

Som en profesjonell bibliotek leverandør kan vi i tillegg til vår designkompetanse for å kunne tilby våre ferdigheter hele veien fra idé til ferdigstillelse. Les mer her, hvis du ønsker å vite mer om våre prosesser og prosjekt ferdigheter.

Prosjekter Les omtaler og se bilder av våre prosjekter Les mer