IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
Meny

Hva er et makerspace?

Makerspace er et folkeverksted som tilrettelegger for læring, inspirasjon, utforskning, kreativ problemløsning og samhandling mellom barn, voksne og entreprenører ved bruk av teknologiske eller andre typer midler.

Flere bibliotek og skoler - verden rundt - tar nå utfordringen og tilbyr Makerspace eller folkeverksted til sitt unge publikum. Intensjonen er å vekke oppfinnertrangen og bidra til både kreativitet og læring. Med Makerspace kan man forberede kommende generasjon oppfinnere innen teknologi og utvikling.  

Scroll nedover for mer informasjon og demovideoer fra vårt Makerspace-utvalg, eller klikk her for oversikt over hele utvalget vårt.

 

littleBits (8+)

littleBits gjør elektrolæring enda mer morsomt og tilgjengelig for alle. littleBits er utrolig enkelt å sette seg inn i og er med på å vekke verdens neste generasjon av oppfinnere. Når barn, studenter og voksne får grunnleggende forståelse av hva disse kretser kan gjøre, skapes det uendelige muligheter.

Med littleBits følger det med elektroniske og magnetiske byggeklosser som klikkes sammen. Her har hver fargekodet bit en bestemt funksjon (f. eks. bevegelse, lys, lyd). Man kan så lage endeløse oppfinnelser enten via brukermanualen som følger med eller sin egen kreativitet.

Bestill våre littleBits produkter her

 

Strawbees (4+)

Strawbees er en prisbelønt prototype-leke for oppfinnere i alle aldre. Det er en pakke basert på enkle enheter kalt Strawbees som lar deg koble sugerør til hverandre og bygge små og store mekaniske gjenstander fra bare sugerør og papp. Strawbees stimulerer fantasi og oppmuntrer til uendelige kreasjoner.

Med Strawbees kan man enkelt legge til og klippe ut nye sugerør til sine mesterverk. Deretter kan man koble disse sammen og bygge en kraftigere, mer fleksibel og større struktur. Spill, Lær og Skap nye oppfinnelser, i dag!

Bestill våre Strawbees produkter her

 

Sphero (8+)

Sphero er mye mer enn bare en robot. Den er designet for å inspirere nysgjerrighet, kreativitet og oppfinnsomhet gjennom oppkoblet lek og programmering. Noe som tilfeldigvis passer rett inn i et folkeverksted eller Makerspace område.

Gjennom Appen Lightning Lab kan man enkelt lære seg å programmere eller styre sin Sphero og gjennomføre aktiviteter manuelt. Man kan også dele det man har laget med andre brukere gjennom lightning Labs Community. Naviger Sphero gjennom en labyrint, programmer en måling, kopier solsystemet, svøm I vann, valget er ditt!

Bestill våre Sphero produkter her

 

Osmo (6+)

Osmo er et unikt produkt med pedagogiske spill som åpner opp for mange muligheter til både læring og fysisk lek på sin iPad (iPad 2 og nyere). Passer perfekt til Makerspace og folkeverksted og gir de mindre inspirasjon til å kreativt løse nye oppgaver innen matematikk, kunst, naturvitenskap, engelsk og basiskoding.

Med hjelp av en avansert teknologi som bygger på reflekterende kunstig intelligens kombinerer Osmo grensen mellom den digitale og den fysiske verden. Gjennom Osmo fremviser iPaden en oppgave som skal utarbeides, deretter vil den registrere når man har utført oppgaven riktig med sin sensor. 

Bestill våre Osmo produkter her

 

Fischertechnik (8+)

Fischertechnik er et anerkjent læringsverktøy, med uendelige muligheter. Her kan man bygge enkle konstruksjoner som små traktor og fly til mer avanserte ting som f. eks. en robot og 3D-Printer. Målet med Fischertechnik er å rekonstruere gjenstander i et miniatur-format, og få en forståelse over hvordan ting faktisk fungerer som f. eks. solcelleenergi.

Fischertechnik anbefales av foreldre, lærere og ingeniører verden rundt, og fungerer godt til å forklare og eksemplifisere fagrelaterte temaer.

Bestill våre Fischertechnik produkter her

 

Usikker på hvilke produkter dere skal tilby?

Fortvil ikke, vi i BS Eurobib deler gjerne vår kunnskap og anbefalinger med dere. Vi vet hvilke produkter som er mest vanlig og spesialtilpasser Makerspace-pakker etter deres ønsker og behov.

Svar på spørsmålene under og send oss en forespørsel via denne lenken med merknad "Makerspace".

  • Hvilken målgruppe vil dere treffe med arrangementet?
  • Hvor mange deltakere ønsker dere å holde arrangementet for?
  • Hvor ofte har dere tenkt å arrangere Makerspace?
  • Er det noen spesielle fag/emner dere ønsker å fokusere på?