IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
Meny

 

Sommerles 2019

Kun for folkebibliotek som er påmeldt kampanjen!

Sommerles er en digital lesekampanje for barn i 1.-7. klasse som varer fra 1. juni til 31. august. Det er folkebiblioteket i hver kommune som arrangerer Sommerles. På sommerles.no/sommarles.no kan barna registrere bøkene de leser, samle poeng, få kule premier og lesetips, lese den eksklusive sommerlesfortellingen, løse oppgaver og følge med på hva vennene leser! Målet med lesekampanjen er å motivere barn til å lese og finne leseglede gjennom en lang sommerferie. Ved å bruke elementer fra spill klarer Sommerles å være aktuell og populær blant barna!

Sommerles er for alle folkebibliotek og i år er også alle fylkene påmeldt. Er du usikker på om ditt bibliotek er påmeldt, ta kontakt med ditt fylkesbibliotek. Påmeldingsfristen er i november, men på grunn av premieinnkjøp og opplæring anbefaler vi påmelding så tidlig som mulig. Bestillingsfrist for ALLE Sommerlesprodukter (også de som ikke er ferdig designet) er 23. november. De som har brukernavn og passord kan bestille i nettbutikken www.bseurobib.no t.o.m. søndag 25. november.

Nettbutikken er nå stengt for salg, men åpner for suppleringssalg ca. 25. april.

 

Fortløpende informasjon og tips

altom.sommerles.no finner du informasjon om Sommerles hele året. Du kan også melde deg inn i Facebookgruppen Sommerles 2019 (for bibliotekene). Der kan bibliotekene hjelpe hverandre, det blir informert om nye innlegg på bloggen og man kan utveksle erfaringer og stille spørmål til andre som jobber med Sommerles.

 

 

Premier og annet

Premiene er designet rundt historien til Mari Moen Holsve om Astrid og Asbjørn. De skal i 2019 til Nord-Norge!

BS Eurobib og Sommerlesteamet har laget en ferdig pakkeløsning hvor biblioteket får alt de trenger av premier og PR produkter til kampanjestart. Designet til plakaten og papirbokmerket er ikke klart ennå, men dette må bestilles nå. Velg mellom bokmål og nynorsk pakkeløsning. De ulike produktene kan også kjøpes i «løsvekt».

Nytt i år er utstansede pappfigurer som kan henges i vindu, over utstillinger, på vegg eller gavler. Disse kan brukes i flere år og selges kun løst.

Pakkeløsningen med 240 premier og PR materiell til 1.480,- + mva. er fordelt slik:

  • 60 ryggsekker med snorer (gymposer)
  • 60 ark med klistremerker
  • 60 silikonarmbånd i 2 størrelser
  • 60 magnetiske bokmerker
  • 4 plakater 50 x 70 cm (PR)
  • 200 papirbokmerker (PR)
     

Bestill ALLE sommerlesproduktene på en SEPARAT ordre her - snarest og innen 25. november.

NB! Ordrene vil bli levert og fakturert i april 2019. Ingen varer kan faktureres i 2018.

Nettbutikken er nå stengt. Den åpner igjen ca. 25. april 2019.

 


 

 

Utdeling av premier

Det er lagt opp til at deltakerne får tre premier; når de når nivå/level 10, 20 og 30. De fleste når level 10 og 20, men ikke så mange når level 30.

Det enkleste er å la barna velge fritt mellom premiene, eventuelt kan biblioteket velge ut en premie som kun gis på level 30.

Er du usikker på hvor mange premier du bør bestille? På sommerlesbloggen finner du lenke til tidligere statistikk: https://blog.sommerles.no/

 

NB! Det er viktig å bestille nok premier og PR produkter innen 23 november. Det blir et lite restlager, men ikke stort nok til å basere seg på to bestillinger.

Har dere spørsmål til premiene, ta kontakt med kundeservice@bseurobib.no.

 

Frakt

Fraktpriser og tillegg som gjelder hele landet:
Fraktvekt 0-5 kg, kr 100,- + mva.
Fraktvekt 5-15 kg, kr 150,- + mva.

Større ordre med flere kolli, blir belastet med 150,- + mva. pr. kolli.