IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
Meny

Arrangement på biblioteket

Arrangement på biblioteket

Videreutvikling av folkebibliotekene som møteplasser fortsetter i høyt tempo. For å skape gode arenaer for debatt og kultur i de fysiske lokaler, trengs ulike tilpasninger som ombygging, ommøblering, nytt utstyr, nye digitale løsninger og funksjonelle møbler som skal sikre god kvalitet på arrangementene.

Vi i BS Eurobib har samlet noen gode råd og tips om utstyr og planlegging, knyttet opp mot de mest populære arrangementene på biblioteket.
Scroll nedover for mer informasjon, eller se egen varegruppe under "produkter" i menyen øverst.

Les Bibliotekens Hus sitt intervju med Bergen Offentlige og Nes bibliotek om arenautvikling her.

 

Sittemøbler, bord og scener

Vi leverer alt fra konferanse stoler til fleksible sittetrapper. Klikk her for å se våre stoler og scener, eller klikk her for å se våre anbefalte bord.

 

Lyd og bilde produkter

Ved arrangementer som foredrag, forfatterbesøk og debatter er det viktig å ha utstyr som sikrer klar og tydelig formidling. Se våre anbefalte løsninger her.

 

Spill og aktiviteter

Tilby et møtested for barn med et lekehus, en sjakk-kveld eller barne yoga med støtdempende matter. Se våre anbefalte spill og aktivitets produkter her.

 

Makerspace og folkeverksted

Makerspace /et moderne folkeverksted, er kanskje det mest populære tilbudet i bibliotekene for tiden. Klikk her for mer informasjon om vårt Makerspace utvalg.

 

Fronteksponering

Fronteksponering av bokforsider og andre materialer kan være med på å inspirere brukere til å låne mer. Se våre anbefalte utstillingsmøbler her.

 

Skilting og formidling

Et suksessfult arrangement krever også god markedsføring, både inne og utenfor biblioteket. Klikk her for våre anbefalte skilt og formidlingsløsninger.

 

Give-aways

Give-aways er alltid et ekstra pluss ved arrangementer eller temakvelder. De er med på å skape et godt førsteinntrykk og sørger for at alle deltakerne kan føle seg som en vinner.

Vi leverer alt fra reflekser til miljøvennlige bæreposer. Klikk her for våre PR og reklameprodukter.