IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
Meny

Resirkulerte, miljøvennlige møbler laget av materialer fra gamle fergekaier

Thors design plank bord rustikk resirkulert materiale

Som et ledd i vår satsing på miljøvennlige og bærekraftige møbler, kan BS Eurobib nå presentere Thors Design i sortimentet. En helt unik dansk møbelprodusent som er kjent for å designe og håndlage møbler og innredninger av resirkulert maritimt patinerte pilarer, hentet opp fra danske fergekaier.

Dette er et enestående gjenbruk av treverk, hvor møbler og design tilpasses akkurat det din virksomhet eller bibliotek trenger. Mange steder har også en identitet i sin egen havn å som kan tas frem i offentlig innredning. 

Gjennom flere år har Thors Design kjøpt opp og hentet flere danske havner hjem og laget møbler til kunder over hele Europa. Teamet hos Thors Design og BS Eurobib vil legge stor vekt på å sikre deg at du får en helt unik løsning. Tenk miljøvennlige materialer og håndlaget unik god dansk design i ditt neste innredningsprosjekt. 

KONTAKT OSS
for tilbud og mer informasjon 

 

Gaia Plankebord

Bordet GAIA imponerer med sin røffe design. Det er det mest populære bordet fra Thors Design og leveres i lengder på 120 til 450 cm. Du kan velge mellom rustikk eller polert versjon. 

Høye bord

Thors design høye bord resirkulerte miljøvennlige

Thors Designs Sif høybord lages etter individuelle ønsker. Oftest leveres de med en bredde på 0,6 m og højde på 1,05 m. Ubehandlet eller pusset.
Høybordene er perfekte til omgivelser som legger opp til samtale og aktiv deltagelse.
 

 

Gamma Utemøbler

Thors møbler er like godt egnet til utendørs bruk som innendørs. Treverket stammer fra nedlagte danske fergeleier, og er derfor spesielt godt egnet til at være ute i alt slags vær og krever minimalt vedlikehold.

Omega utemøbler

Omega utemøbler er en klassiker fra Thors Design. Et bord- og benkesett i tre og galvanisert stål med forventet levetid på mellom 50 og 100 år.

Omega kan tilpasses til rullestolbrukere.