Ada utstillingsmøbel bøker
Emma utstillingsmøbel bøker

Skap oppmerksomhet med utstillinger

Ønsker du å sette ekstra ekstra fokus på aktuelle temaer, bestselgere, nyheter eller skape et temaområde med både bøker og rekvisitter?

 

I nettbutikken finner du ulike stativer og møbler som kan brukes til alle typer utstillinger.  Se alle stativer her eller se de ulike underkategorier; utstillingsstativer for gulv, vegg, små akrylstativer, tårn, bord, podier og til de ulike typer medier. 

Kodeordet er fronteksponering. Bøker og andre medier som blir fronteksponert, lånes mer ut. Vis så mange forsider som mulig, og frist de besøkende til å finne spennende bøker og til å gå på oppdagelsestur. 

 

Få hjelp av interiørarkitekt

Utstillingsmøbler for gulv : Se alle her                                                 


Ustillingspodier Maria 

Utstillingspodium Maria: 

Lag raskt en flott utstilling der lånerne kan ta med seg bøker. Setter du på hjulplater i tillegg, får du ekstra fleksibilitet. Eller lag sitteplass med sitteputer. Fjernes lokket på en/flere podier, får man en krybbe som er ideell som påfyllingshylle, der også lånerne fritt kan forsyne seg. Sett flere sett av 3 stk sammen for ekstra utstillingsplass.  Se alle utstillingspodier for gulv her

 

Utstillingspodier Maria for bøker

Populært: Utstillingspodium Maria i eik 

Alle Maria podier leveres i sett av 3 stk ulike høyder. Og husk bokstativer og bokser. Finnes også i hvit eller grå farge.

Utstillingsmøbel Ada

Gulvstativ Ada i mørk grå. Finnes også i hvitt. Her kan du fronteksponere mye - på begge sider, og det tar også 2-3 bøker i dybden.

Hvit modell kan også leveres med 3 hyller for større bøker. 

Ustillingpodie Emma for bøker 

Gulvstativ Emma på hjul. Her kan du blande forskjellige medier om samme tema. Og husk bokstativer og bokser. Velg deg hvit eller grå farge.

Elegante utstillingstårn Qattro

Elegante utstillingstårn Quattro: Trilles akkurat dit utstillingen skal være.

Quattro leveres med hjul og finnes i to høyder som passer til voksne eller barn, og kommer i mange ulike standard farger: Hvit, sort, blå, gult, orange og lime. Utstillingsstativ i akryl følger med.

 

Reol til tidsskrifter - Oslo

Reol til tidsskrifter og tegneserier; Eksponeringstårn Oslo

Mobil utstillingsreol for tidsskrifter, tegneserier, brosjyrer etc. Gir flott fronteksponering i klare akrylholdere. Oppbevaringsplass av eldre eksemplarer i rommet ved siden av. 

Utstillingsbord Ella for bøker

Utsillingsbord Ella Nå på tilbud med 15 % rabatt i farge hvit!

Fleksible, praktiske bord til så mangt! Spesielt godt egnet til utstilling av bøker/medier i vinduer, langs vegg eller frittstående som punktutstilling. 

Sett med 3 bord i 3 høyder som kan stå i ulike formasjoner: pent på rad i ulike høyder, trukket ut som et podium i 3 etasjer, i sikk-sakk formasjon etc. 

Til de som har mørkegrå Maria, Emma og Ada og ønsker supplement: Nå tilbyr vi også mørkegrå Ella bordsett. NB! Begrenset produksjon med bestillingsfrist 1. Desember og levering uke 6 i 2023.

 

 

Utstillingsbord ShowIt for bøker

Utstillingsbord ShowIt:

Optimal for for å lage temautstillinger med bøker og gjenstander. ShowIt består av fire elementer; to bokser og to barer laget av malt MDF og er tilgjengelig i alle våre standardfarger. Box 195 er tilgjengelig med rotasjonsfeste for Bar 101 slik at stangen kan rotere 360 grader. Alle elementer leveres med hjul. Vi hjelper deg med design.


Utstillingsstativ for vegg

Se alle utstillingsstativer for vegg her

Utstillingsstativ for bøker til å skru opp på vegg

Morsomt utstillingsstativ for vegg Tree 

Kunnskapens tre. Festlig dekorativ og fleksibel eksponering for ulike typer medier, som består av syv deler. Og er hele 192 cm i bredden. Kunnskapens tre.  Oppheng: nøkkelhull på alle deler.

 

Woody veggstativ

Woody veggstativ  

Smal hylle i tre som enkelt skrus på vegg. Et "must" for alle bibliotek. Ypperlig til fronteksponering av medier på ledig veggplass, søyle, gavl etc. da den fås i tre ulike lengder. Sort, hvit, og trefarget og i 3 ulike lengder.

 


          Små podier, bokser og bokstativer i akryl og metall:

                Se alle småstativer her

Utstillingspodie for bøker Marit i acryl

Utstillingspodier Marit

To flotte podier som gir bokutstillingen et mer profesjonelt preg sammen med passende rekvisitter. Her har du muligheten til å vise din kreativitet! Podiene gir ekstra høyde på utstillingen som automatisk gir ekstra oppmerksomhet.

Utstillingsstativ for bøker i acryl - Linnea

Utstillingsstativ Linnea

Utstillingsstativ for normalbok, mindre brosjyrer eller lignende. En utgave er for tykkere bøker.

Akrylstativer finnes i et utall varianter

Boks for brosjyrer og lettlesthefter

Boks for brosjyrer og lettlesthefter

En funksjonell og transparent boks for alt som skal oppbevares og samtidig synes, enten det er på bord, skranke eller i bokreolen. 

 


Utstillingsvegger

Se alle utstillingsvegger her

Ustillingsvegger, store i papp

Alexsander: Rimelig 3-delt skjermvegg i papp 

Totalt 3 skjermer som er fine til utstilling av plakater og andre lette materialer. Praktiske og rimelige skjermer som er lett å flytte og kan ha brettes i zik-sak, trekant eller som vist på bildene.

Utstillingssystem One - 3 delte skjermer

Utstillingssystem One 3-delt i sort, grått og lysegrått. Og på hjul.  

Utstillingssystem One - 1 skjerm på hjul

Utstillingssystem One 1 skjerm

Mobil, dobbelsidig, tredelt skjerm for utstilling og avskjerming som er lett å manøvrere og flytte rundt. Egnet til utstillinger og arrangementer der det er behov for å henge opp plakater med informasjon, beskjeder eller reklame. Tekstilkledde, porøse plater som enkelt kan brettes helt sammen når den ikke er i bruk.