Cocoon Media-Lounge

Varenummer: PROD198
Cocoon Media-Lounge
Cocoon Media-Lounge Cocoon Media-Lounge Cocoon Media-Lounge Cocoon Media-Lounge Cocoon Media-Lounge Cocoon Media-Lounge Cocoon Media-Lounge Cocoon Media-Lounge Cocoon Media-Lounge

Beskrivelse

Lag en spesiell sone i sonen med denne smarte mediahulen. Her har vi funnet en måte å sette den virkelige verdenen sammen med den digitale verdenen, ved å lage en spesiell sone i et område som kan brukes til både arbeid og lek. Om sonen er en studiesone for konsentrasjon eller fokus, eller en spillesone, vil den innovative designen til Cocoon Media-Lounge redusere et større område og skape mer intime områder med sitt helt eget innhold. I tillegg til de fire standardmodellene Kids-Lounge, Gaming-Lounge, Computer-Lounge og Working-Lounge, kan vi også lage en unik lounge som en Laboratory-Lounge eller en 3D-printer-Lounge, som er tilpasset ditt behov for en sone i biblioteket ditt.

Ikke forstyrr!
De akustiske delene sørger for at lyden forblir inne i Cocoon Media-Lounge, slik at andre bibliotekbrukere ikke blir forstyrret.

Vis det frem!
Bruk utstillingsområdet på utsiden av Cocoon Media-Lounge for å vise frem det nyeste materialet eller for å lage temaområder i biblioteket.

Vær kreativ!
Bruk lys og grafikk i Cocoon Media-Lounge for å skape unike og individuelle soner.

Slå den på!
Installer skjermer, lyd og datamaskiner i Cocoon Media-Lounge for å skape en digital sone. La deg inspirere av de mange forskjellige designene vi viser her. Mulighetene er uendelige - bare fantasien setter grenser!

Vis hele beskrivelsen Vis mindre beskrivelsen

Produktinformasjon

 • Format Min:B2544 x D1815 x H2100 mm / Maks: B2808 x D1815 x H2100 mm
 • Materiale Finer/melamin på sponplate, filt
 • Montering Ja
 • Leveringstid 6-8 uker
Vis all produktinformasjon… Vis mindre beskrivelsen
Alternative varer
 1. Reading hut
  Reading hut
  • Varenummer: 76100
  kr 74 882,00
  I salg
 2. Cubik lekehus
  Cubik lekehus
  • Varenummer: 76228
  kr 62 526,00
  I salg
 3. Gaming Wall for 2 skjermer
  Gaming Wall for 2 skjermer
  • Varenummer: 83243
  • Flere varianter!
  kr 31 547,00
  I salg