Bibliotek er en del av vårt DNA


BS Eurobib tilbyr møbelløsninger spesielt utviklet for bibliotek. Vi tegner og leverer møbler til folkebibliotek, skolebibliotek og bedrifter. Vårt mål er å bidra til å gjøre bibliotekbesøket til en mer inspirerende, spennende og positiv opplevelse for alle brukere. Vi skaper rom for opplevelse.

Eiere


1. Biblioteksentralen SA,  en av Norges største leverandører av medier i biblioteksektoren. BS Eurobib er 50 % datterselskap i BS Konsern og del av Bibliotekenes Hus som består av datterselskapene BiblioteksentralenBS UndervisningNorsk Bibliotektransport.


2. Lammhults Bibliotekdesign, Danmark, som leverer bibliotekinnredninger over hele verden. Virksomheten jobber tett med arkitekter, designere og profesjonelle i utvikling av funksjoner og produktdesign tilpasset nåtidens og fremtidens bibliotek.


Lammhults Biblioteksdesign tilhører konsernet Lammhults Design Group som er designledende innen skandinavisk møbler og innredning for en global kundekrets. Her finner du varemerker som:


Lammhults, Fora Form, Abstracta, Ragnars, Morgana, BCI, Eurobib Direct og Schulz Speyer – som alle utvikler, produserer og markedfører møbler og produkter for innredning av offentlige miljører. Alle med sine individuelle særtrekk.