Vi skaper rom for opplevelser


BS Eurobib sin visjon er å skape rom for opplevelse. Godt bibliotekdesign og gode bibliotekrom krever stadig nye løsninger og produkter. Bibliotekets rolle endrer seg kontinuerlig og det skal stadig tenkes i nye baner. Vi vil være med å bidra til å møte de nye behov og tilby gode bibliotekopplevelser for alle og som møter de nye krav. Møbler og design i selve rommet og lokalet er en viktig faktor for å oppfylle bibliotekets nye rolle. Dette er vårt store fokus.


BS Eurobib er en del av Lammhults Biblioteksdesign og vi har kunnskapsrike kollegaer rundt i hele verden som følger utviklingen i bibliotekinnredning tettere enn de fleste. Vi kan dermed tilby tidsriktige tegneløsninger og produkter. Vår oppgave er å dele denne kunnskapen for å sikre gode løsninger for bibliotekene og brukerne.


Vi er også en del av Biblioteksentralen som er et ideelt samvirkeforetak eid av landets kommuner. Produkter og tjenester fra oss skal utvikles sammen med bibliotekene og understøtte bibliotekenes samfunnsoppdrag.