IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
Meny

Inspirasjon

Arrangement på biblioteket

Videreutvikling av folkebibliotekene som møteplasser fortsetter i høyt tempo. For å skape gode arenaer for debatt og kultur i de fysiske lokaler, trengs ulike tilpasninger som ombygging, ommøblering, nytt utstyr, nye digitale løsninger og funksjonelle møbler som skal sikre god kvalitet på arrangementene.

Den enkelte kommunes bidrag og Nasjonalbibliotekets midler til arenautvikling er viktige kilder for å sikre at lokalene egner seg til formålet.

Valget av type arrangement hos de ulike bibliotek varierer veldig og er noe som oftest vurderes etter omstendighetene og brukerne på biblioteket.

Klikk her for gode råd og tips om utstyr til populære arrangementer.

 

Makerspace

Makerspace er et område med folkeverksted som tilrettelegger for læring, inspirasjon, utforskning, kreativ problemløsning og samhandling mellom barn, voksne og entrepenører ved bruk av teknologiske eller uteknologsike midler.

Flere bibliotek og skoler - verden rundt - tar nå utfordringen og tilbyr Makerspace eller folkeverksted til sitt unge publikum. Intensjonen er å vekke oppfinnertrangen og bidra til både kreativitet og læring. Med Makerspace kan man forberede kommende generasjon oppfinnere innen teknologi og utvikling.  

Klikk her for mer informasjon og demovideoer fra vårt Makerspace-utvalg.

Biblioteksoner