Bibliotekenes Hus

Kontor og møterom

Innredet 2017

BS Eurobib har levert alt av møteromsmøbler og kontormøbler til Bibliotekenes Hus. Vi håper du lar deg inspirere av våre flotte møterom og kontormiljøer. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker nærmere informasjon eller priser på møblene du ser. 

Les om våre prosjekttjenester
Bibliotekenes Hus

Kantinene er innredet i varme toner og med det nyeste innen stoler, bord, dekor, lamper og stilig mosevegg.

Bibliotekenes Hus

Våre interne møterom har fått navn etter stedsnavn i litteraturen, og vi har forsøkt å gi hvert rom identitet etter stedsnavnet. Vi gleder oss stort over å kunne gå på møter i rom som Flåklypa, Miramarmora, Oblidor og Steinrøysa neri bakken, for å nevne noen.

Bibliotekenes Hus

I de eksterne møterommene, som også våre kunder kan låne gratis, har vi fokusert på stedsnavn som har betydning for vår historie. Man finner derfor her rom som Grubbegata (der Folkeboksamlingens ekspedisjon startet i 1952), Malerhaugen (Bibliotekenes Hus` gamle adresse) Bjerkesalen (fordi vi nå er i bydel Bjerke) og Hovinbekken (bekken renner fra vår nye adresse og ned til vår gamle adresse).

Bibliotekenes Hus

Vi har også et kursrom og et auditorium, og de har fått navn etter rom som fantes i Bibliotekenes Hus for mange år siden: Kort`n og Bokbinderiet. I Kort`n er det laget akustiske plater av gamle bilder fra huset. I Bokbinderiet kan man finne et gammelt glassmaleri som er funnet på loftet i vårt gamle hus. Det viser bokbinderkunsten. Vi har fått det pusset opp, og nå henger det fint på veggen i auditoriet i vårt nye hus.

Bibliotekenes Hus

Gode ideer og lure strategier kan klekkes ut i dette trivelige møterommet inspirert av Reodor Felgens verksted.

Bibliotekenes Hus
Bibliotekenes Hus
Bibliotekenes Hus