IBX DEBUGGING
IBX User NOT ACTIVE
Meny

Arkitekttjenester

Godt biblioteksdesign kommer ikke av seg selv. Vi lever i en en digital tidsalder, bibliotekets rolle endrer seg og det skal det tenkes i nye baner. Vi er en del av Lammhults Biblioteksdesign og vi har kunnskapsrike kollegaer rundt i hele verden som følger utviklingen tett og vi ligger helst litt foran. 

Sammen er vi spesialister på innhold, planløsninger og møblering av alle typer bibliotek og vår oppgave er å dele kunnskap for å sikre gode løsninger for bibliotekrommet og brukerne..

Våre interiørarkitekter

Ved å bruke vår innredningskompetanse, får du profesjonell hjelp og sparer tid og krefter i den ellers krevende planleggingsprosessen. Kontakt oss for både modernisering av biblioteket eller innredning i forbindelse med et helt nytt bibliotek.

København

Lammhults Biblioteksdesign AS , design- og innredningsavdeling er plassert i København.

Camilla Larsen, interiørkonsulent/interiørarkitekt MDD

Unni Iwanczuk, arkitekt MAA

Kirsten Brandt Jørgensen, salgskonsulent/interiørarkitekt MDD

Arkitektene har stor erfaring fra internasjonale biblioteksprosjekter og er etterspurte som inspiratorer i biblioteksinnredning i hele Norden og har arbeidet med mange norske prosjekter.

Oslo

Aina Vestengen, utdannet interiørarkitekt fra Norges interiørskole, 1999.

Aina har tidligere drevet eget firma med prosjekter både for private og offentlige kunder.

Hun har etter dette, lang erfaring fra både bokhandel og Biblioteksentralen og har dermed god kjennskap til både bokbransjen og litteraturformidling i det fysiske rom.

Beregning av budsjett

Våre konsulenter og interiørarkitekter har lang erfaring med planlegging og kostnadsvurdering. Ønsker du å få hjelp til å estimere den totale kostnaden for endringsprosjekter eller bygging av nye bibliotek, kontakt oss. 

Bibliotekinteriør

Vi tilbyr alt innen tilrettelegging og formalisering av ideer og oversette dette til tegninger med og mulig pristilbud. Kontakt oss for:

- Sparring / behovsanalyse / kunnskapsdeling/ ideer.
- Samarbeid med bibliotek, arkitekter, byggherrer og entrepenører.
- Individuelle innredningsløsninger.
- Oppfrisking av eksisterende inventar.
- 2D / 3D layout plan.
- Total prosjektledelse, 

Inspirasjon

Vi brenner for bibliotek og vårt arbeid går også ut på å inspirere og utfordre deg til å tenke nye tanker. Og vi ønsker å dele vår kunnskap og utforske mulighetene sammen med deg.

Vårt bidrag :

- Omfattende kunnskap om dagens og fremtidens bibliotek (enhetsbrukertrender, bibliotekvirksomhet, bibliotek branding, logistikk, etc.).
- Bred kunnskap om alle typer bibliotek (offentlige biblioteker, skolebibliotek, fagbiblioteker, etc.).
- Kompetanse i å forstå og implementere nye trender (nye møbel typer, farger, materialer, grafikk, navigasjon, bevegelse kartlegging, etc.).
- Betydelig internasjonal erfaring med prosjekter i alle de ovennevnte områdene, som kan anvendes.
- Kjennskap til relevante referanser for ditt prosjekt. Vi kan gi deg kontakterpersoner til eventuelle besøk og studieturer.

TOTALLØSNINGER

Prosjektbistand fra A til Å.

Som en profesjonell bibliotekleverandør kan vi, i tillegg til vår designkompetanse og produkter, tilby assistanse hele veien fra idé til ferdigstillelse. Les mer her, hvis du ønsker å vite mer om hva vi konkret kan tilby ditt prosjekt.

Areal- og kapasitetsbehov

Våre konsulenter og interiørarkitekter har lang erfaring med planløsning og kostnadsberegning, og kan være behjelpelige med å anslå totalkostnader.

Ler mer her